NYITVA

Rólunk

Történet:

Az épület funkcióját tekintve már az 1900-as évek elejétől kezdve mindig a város közösségi életének meghatározó, a társasági élet része volt. Városi moziként 1992-ig üzemelt, majd egy nagyobb magánberuházást követően átalakításra került, és 1992 decemberében megnyitotta kapuit, mint Lila Biliárdszalon. 2006-ban a hely nevet és arculatot változtatott, Belga Sörház néven üzemelt tovább. 2011-ben a megnövekedett igények miatt a konyha alapterülete jelentősen bővítve lett és 2013 óta az étterem saját beszerzés keretén belül importálja a több mint 100 féle Belga Sörét. 2022 nyarán tulajdonosváltást követően Belga étterem és bár néven a korszak igényeinek megfelelően divatosabb, friss-fiatalos irányt vett, melynek keretein belül teljesen megújult a konyhatechnológia, a kínálat és a belső enteriőr is.

 

Koncepció

A környéken egyedülálló méretű és vendégszámú étterem, különleges lehetőségeket rejt, ezért fontos, hogy baráti társaságok, egy meghitt vacsora esetleg randi helyszín, családi esemény vagy szimpla italozás esetén is egy helyszínen de külön szelektálva tudjunk kiszolgálni.

Az ősfás teraszunkon helyet kap egy családi szekció, közel a játszó részhez, csinaéltunk egy bárasztalos laza snack-es iszogatós részt, a fa alatti meghitt árnyas szakaszon 2 személyes asztalokat állítottunk be, a terasz többi részén 4-6-8 fős könnyebben alakítható akár nagyobb létszámú csoportosan érkező vendégek fogadására alkalmas területet alakítottunk ki. A belső terem hasonló elképzeléssel és koncepcióval van elrendezve.

A lényeg, hogy minden vendégünk, korosztálytól és az étkezés vagy a szórakozás mértékétől függen megtalálja az igényének megfelelő helyet. A programok széles repetoárjából adódóan pedig szeretnénk különböző korosztályokat megcélozni. Ezek alapvetően tematikus zenei rendezvények, élő zenés formációk, például vasárnap egy kellemes zongora melletti ebéd, vagy pénteken Dj, szombaton karaoke, kedd-szerdánként pedig rock, blues, jazz, soul és funky partykat szervezünk.

Az étel és italkínálat a korszerű technológiával készített divatos, íz-illat és a tálalás tekinteténben is fontos előrelépést mutat. Italkínálatunkban 70 féle minőségi és top szeszesital található, gin és whisky választékunk igen széles, valamint nagyot léptünk előre a koktélok tekintetében is. A vendégek kiszolgálásának minőségét 4 manager irányításával és folyamatos tréningek és vendégelégedettség mérésével folyamatosan és rendszeresen fejlesztjük. Számunkra tényleg a Vendég az első!

 

Rendezvények

Catering események

Esküvők

Születésnapok

Családi rendezvények

Lokálpatrióta közösségi tér és programok

Ingergazdag környezet és programok

Kulturális események

Élő zenei programok

DJ és Karaoke estek

Tematikus programok

Sport közvetítések

 

Egyedisége

Több mint 50 féle belga kézműves sör

Arculat/enteriőr/ hangulat

Egyedülálló hang és fénytechnika

A legnagyobb környékbeli közösségi terek

Kimagasló étel és ital kínálat

Különleges koktélok és borok

Egyedülálló rendezvény és program helyszín

Figyelmes és gyors kiszolgálás

Tapasztalt szakmai csapat

Tudatos Brand építés

Minőségi informatív és figyelemfelkeltő kommunkáció a Social Media felületeken

 

Brand

Az eddigi sikerességünk titka azok az alapvetések, hogy a vendéget Vendégként kezeljük, éttermünket nem magunknak, hanem a környéken élők igényeihez és pénztárcájukhoz igazítottuk, minőségünket folyamatosan fenntartjuk, reputációnkat / vendégkezelésünket igyekszünk minden esetben előtérbe és magunk elé helyezni. Tőlünk nem mehet el elégedetlen vendég!